pr
Odnosi s javnošću zahtijevaju predan rad i vrhunske stručnjake. Pročitajte kojim dijelovima odnosa s javnošću se mi bavimo.

Strateško KOMUNIKACIJSKO SAVJETOVANJE 

Pomažemo našim klijentima u postizanju njihovih ciljeva učinkovitijom komunikacijom s kupcima, investitorima, zaposlenicima, kreatorima politika, regulatorima i široj javnosti. Pružamo pouzdane i provjerene savjete prilagođene hrvatskim i svjetskim tvrtkama.

strategija za vaš poslovni
uspjeh
upravljanje vašim ugledom

Ugled, bilo da je riječ o pojedincu ili organizaciji, je važan čimbenik jer utječe na način na koji ljudi gledaju na osobu ili organizaciju. Cilj nam je planiranjem, istraživanjem, prilagođavanjem strategija i inovacijama učinkovito upravljati ugledom naših klijenata.

izgradnja marke

Dok se trudimo pomaknuti granice našim aktivnostima u ovom brzom digitalnom okruženju, moramo postaviti dugoročne temelje klijenta u izgradnji branda. Brandiranje govori o društvenom angažmanu tvrtke, uslugama koje tvrtke pružaju kupcima, prodajnom procesu, zaposlenicima i svemu što je između. Uzimajući u obzir internetsko okruženje i promjenu ponašanja korisnika, razvijamo učinkovitu dugoročnu strategiju marke.

vaše temeljne vrijednosti su
brand
odnosi s investitorima

Tvrtke koje su na burzi i one koje planiraju IPO moraju posebno voditi brigu o svojim dioničarima i budućim investitorima. Odnosi s investitorima pružaju snažno upravljanje ugledom na tržištima kapitala što je preduvjet uspješnog financijskog poslovanja.

krizno komuniciranje

Jedna od najvažnijih stvari tijekom krizne situacije je minimiziranje rizika i izloženosti te upravljanje ugledom. Kao snažan saveznik u promociji vašeg poslovanja, medij može biti jednako ili više štetan kad se događaji okrenu protiv vas. Krizne situacije zahtijevaju potpuno drugačiji, proaktivan i hiper-budan pristup odnosima s javnošću. Današnji trenutni ciklus vijesti koji pokreću društveni mediji znači da je brz i odlučan odgovor kritičniji nego ikad prije – zato su naši stručnjaci tu kako bi vam pomogli.

u krizi se poznaju
junaci
digitalna komunikacija

Razumijemo i poznajemo snagu društvenih medija i digitalnih platformi. Dajemo savjete, kreiramo strategije i stvaramo sadržaje za digitalni svijet. Putem najpopularnijih i najučinkovitijih digitalnih alata pomažemo našim klijentima da ispričaju svoju priču i uspostave vezu sa svojim potrošačima i dionicima.

osobni branding

Osobno brendiranje odnosi se na ono što vas jedinstveno čini “vi” i razdvaja vas od gomile. Pomažemo našim klijentima da izgrade svoj profesionalni brend, razviju i ojačaju njihov imidž i steknu solidnu pozitivnu reputaciju – od pjevača do političara.

nomen est
omen