mišo kovač u areni
Koncertni spektakl glazbene legende u organizaciji Life agencije
JUTARNJI LIST: SPEKTAKL U PREPUNOJ ZAGREBAČKOJ ARENI

Publika je uzvikivala “Mišo, Mišo”, svirala je Oliverova Cesarica, a na pozornici se pred prepunom Arenom pojavio Mate Mišo Kovač. Spektakl je mogao započeti.

Svakog čovjeka ja poštivam, svaki čovjek je najveći, a Mišo Kovač pjeva za njega – rekao je i otpjevao “Ti si pjesma moje duše”.

Čast mi je pjevati pred 20 tisuća ljudi, svi vi koji ste došli najviše volite sebe, a to je velika stvar da vi koji volite sebe dođete na moj koncert i platite ulaznicu.

Na samom je koncertu rekao: – Čast mi je pjevati pred 20 tisuća ljudi, svi vi koji ste došli najviše volite sebe, a to je velika stvar da vi koji volite sebe dođete na moj koncert i platite ulaznicu.

Nakon prvog dijela koncerta Miši je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osobno uručio priznanje za umjetnički doprinos povodom 54 godine provedene na sceni.

Nakon dodjele priznanja Miši se pridružila Ivana Kovač, njegova mezimica kao prva među gostima na koncertu na kojem su mu se pridružili Nina Badrić, Slavonske lole i Alen Nižetić, te naravno, najbolji od svih gostiju, publika. Mate Mišo Kovač, legenda hrvatske glazbene scene do sada je već dva puta napunio Arenu, prodao je više od dva milijuna ploča, a ovim koncertom dokazao da je uistinu jedan od najvećih koji je pjevao na glazbenim pozornicama.

– Pokazat ćemo da Hrvati imaju najbolji sluh i Europi. Pjevat ćemo svi i snimiti te poslati Španjolcima i Talijanima – kazao je Mišo tijekom koncerta i dokazao to pjevajući omiljenu “Na tvojoj ruci prsten”.