organizacija evenata
Organizacija vrhunskih koncerata, sportskih evenata, modnih događanja i konferencija naša su specijalnost. Pročitajte više o našem pristupu
  1. učimo: želimo vas upoznati 

Čime se bavite? Koji su vaši izazovi? Kojim problemima se bave vaši članovi ili klijenti? Temeljitim razumijevanjem kulture rukovođenja vaše tvrtke, načina na koji vaša organizacija djeluje i vaših dugoročnih strateških planova postajemo dio vašeg tima. Naš model najbolje funkcionira kada postanemo više od „angažirane pomoći“ i možemo postati strateški partneri za upravljanje događajima, tako da je prvi korak za nas upoznavanje vas i vašeg poslovanja.

vrhunski događaj počinje
s vama
2. izgradnja odnosa: pustite nas da odradimo teži dio posla

Budući da smo odvojili vrijeme da upoznamo vaše poslovanje i ciljeve vašeg događaja, možete biti sigurni da će događaj biti organiziran u skladu s Vašim ciljevima. Prepustite planiranje i upravljanje nama. Pogledajmo zajedno detalje i izazove koji dolaze kao dio organizacije Vašeg eventa. Uz pomoć naše mreže vrhunskih dobavljača, partnera i višegodišnjeg iskustva možemo pružiti cjelovito iskustvo upravljanja događajima. Tim agencije Life spreman je organzaciju svakog događaja. Vaš je posao voditi posao; naš je posao voditi vaš događaj.

3. realizacija opustite se. uživajte u događaju

Konačno, ovo je faza u kojoj dolazi do izražaja naša stručnost u upravljanju događajima. Mi volimo evente. Volimo dorađivati detalje na licu mjesta, pripremiti planove, raspored, rokove i checkliste za sve obveze koje dolaze uz upravljanje događajem. Od pažljivog upravljanja pojedinostima o objektu do AV-a, ugostiteljstva i koordinacije na licu mjesta, osiguravamo brigu o svim detaljima. Upravljanje događajem pomoću strateškog općeg plana i detaljnog pristupa upravljanju omogućava Vam da ne brinete, jer ćemo mi odraditi svaki dio posla za Vas. Znajući da se pazi na svaki posljednji detalj, omogućit ćemo vam da se usredotočite na sudionike događaja koji su tu zbog Vas. Mi pazimo na ostalo.

posvetite pažnju onima koji su tu zbog
vas